Publistat

Publistat is in 2000 opgericht door Jeroen Scholten, pionier op het gebied van mediaonderzoek in Nederland. Inmiddels werken ruim 30 analisten bij Publistat, voor grote organisaties, veelal behorend tot de top in ons vakgebied, zowel in de overheid als het bedrijfsleven.

Analisten zijn georganiseerd in twee teams. Door kennis te delen leiden wij onze analisten op tot op-en-top kenners van een sector en bieden wij maximale flexibiliteit en uitvalbestendigheid.

Team Finance & Government

Team Energy, Retail en Transport

Publistat

Publistat is in 2000 opgericht door Jeroen Scholten, een pionier op het gebied van mediaonderzoek in Nederland. Inmiddels werken ruim 30 analisten bij Publistat, voor grote organisaties, veelal behorend tot de top in ons vakgebied, zowel in de overheid als het bedrijfsleven.

Drie teams zetten zich bij Publistat in voor toonaangevende klanten in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld ING, de Politie en Eneco. Door kennis te delen leiden wij onze analisten op tot op-en-top kenners van een sector en bieden wij maximale flexibiliteit en uitvalbestendigheid.

https://www.traditionrolex.com/12

Dagelijks monitoren onze analisten het relevante nieuws voor klanten, werken zij aan analyses, of zetten bij grote gebeurtenissen binnen no-time live-monitoring in werking.

Team Finance & Government

Team Energy, Retail en Transport

Wat ons bindt

Wat vinden we bij Publistat belangrijk?

Lees meer over ons