28 nov
2012

Publistat wint aanbesteding media-analyse voor Rijksoverheid

Geplaatst op woensdag 28 november 2012 door Publistat

Publistat wint aanbesteding media-analyse voor Rijksoverheid

Publistat is als beste partij beoordeeld in een Europese aanbesteding voor media-analyses en krijgt daarmee vanaf 1 januari 2013 een nieuwe Raamovereenkomst.

Vanaf 1 januari 2013 zullen alle ministeries en andere rijksorganisaties gebruik gaan maken van deze overeenkomst indien zij inzicht willen in vrije publiciteit en de effecten van communicatie- en persbeleid. De overeenkomst kent een looptijd van minimaal 2 jaar.

Tijdens het aanbestedingtraject beoordeelde een commissie van deskundigen uiteindelijk 5 inzendingen op verschillende onderdelen, zoals rapportagetools, beschikbare bronnen en kwaliteitsbewaking. Publistat kwam met 91 van de 100 te verdienen punten als beste uit de bus. Ook de nummers 2 en 3 krijgen een Raamovereenkomst.

Voor Publistat is het inmiddels de derde opeenvolgende Raamovereenkomst met de Rijksoverheid. Publistat mag zich al vanaf 2005 preferred supplier van de Rijksoverheid noemen. 

"Hoewel het nog onzeker is hoeveel opdrachten we uiteindelijk binnenhalen, ben ik beretrots dat we bovenaan het lijstje van de beoordelingscommissie zijn geëindigd," zegt Jeroen Scholten, oprichter van Publistat.

 

Voor meer informatie

Jeroen Scholten
 

Jeroen Scholten

Oprichter en directeur

+31 20 5289295