10 jan
2018

Publistat partner Centrum Strategische Communicatie

Geplaatst op woensdag 10 januari 2018 door Publistat

Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals en Publistat hebben een partnerovereenkomst getekend ter ondersteuning van de Leerstoel en het Centrum voor Strategische Communicatie (CSC). Doelstelling van CSC is het vakgebied strategische communicatie naar een hoger niveau te brengen door wetenschap en praktijk met elkaar te verbinden.

Jeroen Scholten, oprichter van Publistat: “Wij hebben als missie dat communicatie net zo serieus wordt genomen als andere vakgebieden. We proberen hier aan bij te dragen door in ons dagelijks werk opdrachtgevers te voorzien van feitelijke onderbouwing en professionele tools, zoals media-analyses, dashboards en media-agenda’s. Erg leuk om nu via Logeion fundamenteel onderzoek te stimuleren. Wij werken graag toe naar onderbouwde alternatieven die veelgebruikte, maar wetenschappelijk ongegronde methoden, zoals advertentiewaarden en PR-multipliers, kunnen vervangen."

André Manning, directeur van Logeion: “Wij zijn heel blij met Publistat als partner van het Centrum voor Strategische Communicatie en de Logeion Leerstoel. Publistat speelt in Nederland en ook daarbuiten, al geruime tijd een belangrijke rol in het meetbaar maken van communicatie. Op die manier ondersteunen zij de verdere professionalisering van het communicatievak. De passie van Publistat voor communicatie en de kennis van onderzoek en meetinstrumenten is een geweldige verrijking voor Logeion en het Centrum voor Strategische Communicatie."

Knipsel